Kjo tregon se ekipi është i gatshëm të merret me ankesat në baza ditore.

Ofroni njerëzit gjënë e duhur dhe ofroni një platformë takimi të lehtë për t’u përdorur.

Vendndodhja e takimit si app takimesh është rezultati më i mirë për këtë. Profili juaj është i arritshëm nga versioni i uebit dhe nga aplikacioni.

Si njerëzit e moshuar ashtu edhe të rinjtë mund të përdorin Relatieplanet gjithmonë pa vështirësi dhe probleme!

Besueshmëria Planet e lidhjes

Ju mund të regjistroheni direkt në Relatieplanet përmes faqes kryesore.

Siç tregohet më herët, ju mund të zgjidhni atë që kërkoni.

Pra, mund të plotësoni vetëm gjininë dhe moshën tuaj dhe pastaj tregoni nëse jeni duke kërkuar një burrë apo një grua.

Ju jeni pastaj të lirë të përdorni filtrat shtesë ose jo. Regjistrimi është falas, kështu që së pari mund të shihni nëse ky vend takim ju përshtatet. Nëse është kështu, mund të marrësh një anëtarësim të paguar. Ju mund të lexoni se si funksionon kjo më vonë.

Për më tepër, faqja e takimit ka “Safe Seal Quality Seal”.

Një shenjë cilësie e zhvilluar nga shoqata e konsumatorëve dhe vende të mëdha takimesh për të kundërshtuar profilet e rreme dhe mashtrimet.


PLANET E LIDHJES SË VIZITËS


Siguria e të dhënave personale

Dating e sigurt është e një rëndësie të madhe në Relatieplanet.

Në këtë mënyrë ata do të mbajnë një sy të ngushtë në anëtarët e tyre, në mënyrë që të veprojë mund të merret nëse dikush keqpërdoret.

Për shembull, mund të mendoni për njerëzit që pretendojnë të jenë dikush tjetër ose anëtarët që përpiqen të ndriçojnë të tjerët. Relatieplanet gjithashtu ka Certifikatën Safe Dating.

Përveç kësaj, të dhënat tuaja janë të mbrojtura gjithashtu.

Ata janë të ruajtura në një bazë të dhënash që vetëm disa punonjës mund të kenë qasje. Edhe kur bëhen pagesa, gjithçka është e mbrojtur mirë, kështu që një palë e tretë nuk mund t’i qasë vetëm detajet e bankës nga jashtë.

Jo vetëm garantimi i sigurt i datës siguron një ambient të sigurt. Certifikata SSL është gjithashtu një faktor i rëndësishëm që siguron që Relatieplanet të jetë i mbrojtur mirë nga njerëzit me qëllime të këqija.

lidhje planet është ndër të tjera ruhet sigurt nga certifikata ssl

Kostoja e anëtarësimit

Shpenzimet e anëtarësimit tuaj në Relatieplanet varen nga numri i muajve për të cilat ju lidhni anëtarësinë.

Një anëtarësim i shkurtër është për këtë arsye më i shtrenjtë se një anëtarësim i gjatë.

Kohëzgjatja minimale e abonimit është një muaj. Ju paguani 24.95.

Anëtarësia më e përdorur është ajo e 3 muajve.

Kjo funksionon në 14.95 në muaj.

Në 6 muaj ju paguani 9.95 në muaj dhe në 12 muaj vetëm 5.95.

Ju lutem vini re se anëtarësimi juaj plotësisht debitohet.

Pra, nëse jeni duke shkuar për një abonim 3-mujor, 44.85 do të debitohet direkt.

Pas kësaj, anëtarësimi juaj rinovohet automatikisht çdo muaj dhe ju paguani 14.95 në muaj pas kësaj.

Nëse nuk e doni këtë, atëherë ju duhet të anuloni në kohë, veçanërisht sepse përndryshe ju jeni shumë më të shtrenjtë.

REGJISTROHU FALAS

1 muaj 19,95 Euro 19,95 Euro
3 muaj 9,95 Euro 29,85 Euro Popullor
6 muaj 7,95 Euro 47,70 Euro
12 muaj 5,95 Euro 71,40 Euro

Impresionimi i Partisë së Miqve të Panjohur

`

provoni-relatieplanet-free-tani

Aksesueshmëria e shërbimit të klientit

Shërbimi ndaj klientit në Relatieplanet përgjithësisht vlerësohet mirë.

Kjo është për shkak se ka edhe një Helpdesk që është në dispozicion çdo ditë nga ora 9:00 deri në 23:00 dhe gjithashtu mund të kontaktoni me shërbimin e klientit me telefon.

Relatieplanet gjithashtu ka një trajner takim ku mund të merrni këshilla falas.

Detajet e shërbimit të klientit:

Numri i telefonit Plani i kontaktit:
(+31) (0) 50 – 501 8080 – ditore mes 09:00 – 23:00.

Adresa postare është:
Relatieplanet Nederland BV
Attn. Shërbimi ndaj klientit
Helperpark 290-a
9723 ZA Groningen
Holandë

App dhe uebfaqe mobile

Relatieplanet ka një aplikacion për Android dhe iPhone.

Për ta përdorur këtë duhet së pari të regjistroheni nëpërmjet faqes së internetit normale. Pastaj mund të përdorni të dhënat e identifikimit tuaj për të hyrë në aplikacion.

Nuk ka asnjë lidhje Relatieplanet në dispozicion për Windows Phones ende. Megjithatë, faqja e internetit është e përshtatshme për smartphones.

Kështu që ju mund të vizitoni faqen e internetit me çdo pajisje të lëvizshme.

Përvojat Planet e Lidhjes

A keni përvoja me Relatieplanet site takimesh?

A erdhi dashuria juaj për ju në sajë të këtij vendi takimesh apo a nuk gjetët asgjë dhe a jeni negativ në lidhje me këtë vend takimesh? Na tregoni nëse ju do të rekomandojë atë!

Çregjistrohesh nga planeti Relation?

A nuk jeni të kënaqur me shërbimet e faqes së takimit?

Dëshiron të fshish profilin tënd ose të anulosh anëtarësimin tënd sa më shpejt të jetë e mundur? Veçanërisht kemi punuar për lexuesin se si ta heqim profilin tënd më të lehtë.

Ju mund të shpëtoj prej tij në disa hapa që mund të përfundojë në pak minuta.